Retourneren

RETOURNEREN/AFKOELPERIODE

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van levering. Producten kunnen alleen ongebruikt en indien mogelijk in de originele verpakking geretourneerd worden.

Wilt u de gehele bestelling retourneren? Reeds in ontvangst genomen artikelen dient u terug te sturen naar het op uw pakbon vermelde retouradres. Designtuinhaarden.nl zal de gehele aankoopsom, inclusief de berekende verzendkosten aan u terugstorten. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening.

Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort. Verzendkosten worden in dat geval niet gerestitueerd.

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk aan Designtuinhaarden.nl kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via fax, post of email. U dient hierbij in ieder geval uw volledige naam, factuur-en bestelnummer te vermelden.

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig.
Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan Designtuinhaarden.nl heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.

Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen aan u terugbetaald.

LET OP: U bent verantwoordelijk voor het product totdat het weer bij ons in het magazijn is, komt het product hier beschadigd aan dan kunnen wij u niet terugbetalen. U bent dus zelf verantwoordelijk voor een degelijke verpakking van het product. Denk dat met name aan alle kwetsbare producten.

Uitzonderingen bij retourneren:

Producten die speciaal voor u worden geproduceerd kunnen niet worden geretourneerd, dit is het geval als u een anders dan standaard maat, kleur of optie kunt kiezen bij het product. Ook als u dan de standaard optie kiest wordt het product speciaal voor u besteld of geproduceerd.

Vul dan eerst het retourformulier in:

  Uw naam*

  Besteldatum*

  Leverdatum*

  Ordernummer*

  Wat wilt u retourneren?*

  Telefoonnummer*

  E-mailadres*

  Straat en huisnummer*

  Postcode*

  Woonplaats*

  Land*

  IBAN nummer*

  Naam van de rekeninghouder*

  Opmerkingen*