Het verhaal van Enjoyfires

Enjoyfires is een jong en dynamisch Nederlands merk met een grote collectie in sfeervolle warmte-artikelen, zoals luxe vuurtafels, inbouwbranders die prachtige hoge vlammen geven, robuuste aluminium vuurzuilen en meer! Bij het ontwerpen van de collectie hebben we met een oog voor detail gekeken naar de wensen vanuit onze klanten. Hieruit zijn diverse productlijnen ontwikkeld welke staan voor gezelligheid, kwaliteit en een sfeervol verwarmde tuin.

 

Alle inbouwbranders, vuurtafels en vuurzuilen van Enjoyfires zijn voorzien van een CE-markering. Dit houdt in dat de producten voldoen aan de Nederlandse veiligheidseisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Zo kun je onbezorgd genieten van prachtige vlammen!

Ieder jaar nieuwe producten in de collectie

Doordat we de gehele collectie zelf ontwerpen en produceren, kunnen we snel inspelen op de trends en ontwikkelingen in de markt. Hierdoor breiden we ieder jaar steeds verder onze collectie uit. Zo zijn onlangs 3 verschillende lijnen vuurtafels toegevoegd!

Verleng het zomerseizoen

We trekken er massaal op uit als het lekker weer is, maar waarom zou je niet van je tuin kunnen genieten als het wat kouder wordt? Met de luxe vuurtafels van Enjoyfires geniet je van een lichte  warmte op je terras en kun je aangenaam tot in de late avonduurtjes buiten blijven zitten.

Een vuurtafel die 100% bij jouw wensen past

Liever een vuurtafel zelf helemaal samenstellen? Bekijk dan de collectie inbouwbranders. Met een inbouwbrander maak je in een handomdraai zelf een vuurtafel van een bestaande – of compleet nieuwe – tuintafel.

Wil je graag een vuurtafel voor binnen maken? Bekijk dan onze bio-ethanol inbouwbranders.