De Enjoyfires collectie bestaat een grote collectie van terrasverwarmers, zoals RVS inbouwbranders op propaangas en bio-ethanol, maar ook luxe afgewerkte vuurtafels en stevige vuurzuilen vind je terug in het assortiment. Alle artikelen van Enjoyfires voldoen aan de Nederlandse veiligheidseisen op het gebied van veiligheid, milieu en gezondheid.

brandertje

Inbouwbranders

Met een inbouwbrander kun je zelf een vuurtafel of vuurzuil maken. De inbouwbranders van Enjoyfires voldoen aan de Nederlandse veiligheidseisen en zijn voorzien van een CE-markering. Er zijn diverse inbouwbranders op gas en bio-ethanol.

Enjoyfires vuurtafel Ambiance vierkant zwart-teak 90x90x35 cm

Ambiance vuurtafels

De Enjoyfires Ambiance vuurtafels zijn industriƫle vuurtafels welke je kunt verkrijgen in 16 verschillende modellen. Je kunt hierbij kiezen uit een teakhouten of aluminium tafelblad in combinatie met een zwart of wit aluminium onderstel.

Enjoyfires vuurtafel loungetafel teakhout vierkant 90x90x40 cm

Lounge vuurtafels

Heerlijk relaxen in de tuin bij je loungeset? Kies dan voor de lounge vuurtafels. Deze nieuwe vuurtafels zijn afgewerkt met teak of acacia hardhout in combinatie met aluminium. Je vindt in collectie ook de ronde vuurtafel ‘Roundi’.

enjoyfires vuur eettafel

Vuur-eettafels

De vuur-eettafels zijn hoge eettafels met een teakhouten blad en een stevig aluminium onderstel. Aan de zijkant van de eettafel bevindt zich de aluminium vuurzuil van Enjoyfires welke je dankzij de wielen kunt verplaatsen.

Enjoyfires vuurzuil aluminium vierkant 41x41x90 cm met wielen | Zwart

Aluminium vuurzuilen

In de sfeervolle aluminium vuurzuilen kun je eenvoudig de gasfles opbergen. Onder de vuurzuil bevinden zich verzonken wielen, waardoor je hem eenvoudig kunt verplaatsen. Daarnaast worden ze geleverd inclusief glasombouw.

fp-009t_black_small

Bio-ethanol haarden

Geniet van een sfeervol, knus vuurtje in huis met een bio-ethanol haard. De bio-ethanol haarden zijn eenvoudig te plaatsen, zonder dat je hier grote aanpassingen voor hoeft te doen.

glasset vierkant

Accessoires

Maak je inbouwbrander of vuurtafel compleet met een bijpassende glazen ombouw en keramische stammetjes. Daarnaast zijn voor de vuurtafels ook nog bijpassende all-weather beschermhoezen bij te bestellen.